Ikke kategoriseret

FÅ STILLET NYSGERRIGHEDEN OMKRING MIT POETRY SLAM

7. maj 2016

masslammer

Mærkelige vendinger og mystiske temaer? Hvad er hendes egen holdning og hvad er ren opspind? Og hvad er budskabet overhovedet? Hvorfor vælger hun at skrive om lige præcis det?

Poetry slam er mystisk og forunderligt som så meget andet poesi, og jeg tænkte det kunne være interessant at hjælpe jer bedre til at kunne forstå mine slams eller svare på de spørgsmål i har generelt til det. Det er nemlig ingen synd at være forvirret eller ikke forstå det, men hvis man først stiller spørgsmålstegn, ved de ting man ikke forstår, så åbner poesien sig først og bliver meget bredere og sjovere. Alle former for spørgsmål er velkomne at stille i kommentarfeltet, og så vil jeg besvare dem skriftligt i et nyt indlæg eller måske i en video hvis det giver mere mening. Skyd løs!

Hvis i har lyst til at gense nogle af mine slams, kan i finde dem herunder

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar