Ikke kategoriseret

ROOM DETAILS SPRING EDITION

1. april 2016

roomdetailssamlet

Jeg har altid værdsat højt at mit værelse skal være lyst og brugbart. Brugbart i den forstand at det både er et sted jeg kan slappe af, fordybe mig og koncentrere mig om afleveringer. Ovenover ses et par detaljer fra mit værelse. Jeg har tre planter på værelset, da jeg synes det skaber en form for ro, det samme med lysestagen som er lavet af træ. Jeg har en stor træstub stående på værelset også. Jeg har ikke mange farver på værelset, men det er alligevel muligt at finde nogle farverige pletter. Mine bordskånere på bordet er et eksempel. Det var nogle jeg købte med hjem fra lufthavnen i Istanbul, de var simpelthen så fine, og jeg bruger dem stort set hver dag ved mit bord når jeg laver lektier og drikker te eller kaffe.

Jeg ønsker jer alle en god weekend!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar