Ikke kategoriseret

ET SKRIDT MOD EN LYSERE FREMTID

5. april 2016

 

skoletrætsamlet

til de skoletrætte og stressede unge mennesker

Husk på at den aller værste dag også kun har 24 timer. Når den er overstået står en ny dag op med nyt syn og lys på alting. Tag et trin af gangen. Lad være med at fylde dit hoved med eksamen, karaktersnit og uddannelse, tænk på at lave lektier, børste tænder og gå i seng i ordentlig tid. Når du træder det ene ben ud foran det andet, er du allerede længere mod målet end du var lige før. Accepter at du ikke kan nå det hele. Det er umuligt at tjene en helt masse penge, træne sig til verdens lækreste krop og få 12 i samtlige fag i skolen samtidig, fokuser på det vigtige, og lad resten ligge i baggrunden. Gør det bedste du kan, og du ved inderst inde godt selv hvor grænsen er, selvom det kunne være fedt at kunne nå endnu mere, så skal du aldrig træde ud over grænsen, kør i dit eget tempo. Overvej hvad dit formål er og især hvad dit mål er. Når du ved hvad det er, er det også nemmere at presse dig selv henimod det.  Mit vigtigste tip af dem alle: Skolen er aldrig så vigtig at du ikke også skal have det sjovt imens. Fest, larm og nyd livet og så er mareridtet slut inden længe.

– Maja

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar