Poetry slam

AT SLAMME FORAN PUBLIKUM

17. april 2016

slamsamlet

(foto credits: Clara Larsen)

 

I fredags havde jeg mig en lidt “ud af hverdagen” oplevelse, som jeg synes er vigtigt at få presset ind i mellem de skemalagte dage. Jeg meldte mig til en konkurrence i poetry slam, på Teater Momentum for et par måneder siden og havde følelsen af at “ja, ja, der er lang tid til, det skal jeg nok kunne klare”. Det endte dog alligevel en smule stresset, da jeg for en uges tid siden ikke havde skrevet mine slams endnu og havde 40 timers skole sammen med 37 timers arbejde i denne uge. Jeg har ingen idé om hvordan jeg fik tid og mod til at skrive, men skrevet det blev der og jeg endte også med at have mine slams klar et par timer inden jeg skulle optræde.

Jeg var utrolig nervøs, da jeg bestemt ikke er en scenevant person og fordi jeg vidste at scenen på Teater Momentum er fyldt med dygtige talenter inden for poetry slam. Da jeg først kom op på scenen og blev blændet af senelyset, fandt jeg en indre ro, som jeg også havde håbet jeg besad. Jeg mærkede ikke nervøsitet på scenen og kunne leve mig ind i rummet, hvilket var utrolig fedt! Jeg havde også verdens bedste opbakning med mig, både venner og familie, som hjalp mig igennem og støttede mig, det var så fedt. Jeg endte også med en flot 3.plads, hvor 1. pladsen gik til danmarksmesteren Emil Nygaard og 2. pladsen gik også til en utrolig dygtig slammer, som jeg har hørt en del gange på scenen, samt har hendes slams i bogform liggende herhjemme. Jeg var utrolig tilfreds og havde en fantastisk oplevelse. Man kan hvad man vil, er det ikke sådan den lyder?

Jeg håber at i alle har haft en skøn uge og weekend og har energi til at starte på en ny uge inden længe. I fredags optrådte jeg med to nye tekster, samt en gammel kending. Husker i “Nye rejsende?”

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karoline Haugaard 18. april 2016 at 13:06

  Hold nu op, hvor er du sej Maja! Det er bare utrolig fedt, at du griber muligheden – og du er jo super dygtig, så der er intet at være nervøs for 🙂

  Og hvor fedt, at det var en dejlig oplevelse. Den bliver nok endnu bedre næste gang! 🙂

  – Karoline

  • Maja AaR
   Svar Maja AaR 19. april 2016 at 9:04

   Sikke nogle flotte ord, tusind tak skal du have Karoline! 🙂

  Skriv kommentar