Poetry slam

BAG OM POETRY SLAM

12. marts 2016

slamcollagesamlet

Hvorfor gør hun det? Hvad vil hun med det? Hvor finder hun inspiration?

Min fantastiske veninde Maria, indviede mig i poetry slam-verdenen en aften i Odense for et års tid siden. Jeg var fascineret af stemningen, menneskene og ordene, og fordi tekst, oplæsning og ord altid har interesseret mig, vidste jeg at det var noget jeg skulle gøre. Jeg skulle gøre det, fordi jeg ofte har meget på hjerte og fordi at jeg synes at noget af det sørgeligste er når der går “hverdag” i livet. Jeg går ind for at stille spørgsmålstegn og være fascineret af verden, derfor skriver jeg poetry slams og derfor håber jeg at andre vil dele interessen for livet, verden, og ordene med mig.

Poetry slams har for mig indtil nu kun været et forsøg på at sætte ord på mine tanker og føre mine tanker væk fra integralregning og imperialismen og hen på relevante begivenheder og følelser som vi mennesker går rundt med, ved siden af hverdag og skole. Men jeg synes egentlig at det er super fedt og det giver mig helt vildt meget og jeg er blevet mere og mere involveret i forskellige dygtige slammere, så det er ikke noget jeg ønsker at droppe lige foreløbig. Jeg får også utrolig god respons for det jeg laver – tak for det! Trods min utrolig uvante tilgang til scener, så har jeg altså også meldt mig til poetry slam konkurrence i Odense på Teater Momentum den 15. April, så jeg skal igang med at skrive noget fedt!

Hvis i endnu ikke har hørt mine slams, kan i finde dem her.

white1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar